Tokat Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://tokathizmetici.meb.k12.tr
Adres : GÜLBAHARHATUN MAH. GAZİ OSMAN PAŞA BUL. NO 123 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : İSO standartlarını yakalayarak hedef büyüten kurumumuzu; eğitime sınırsız destek veren ulusal anlamda bilimsel seminer, sempozyum ve sergi merkezi haline gelen Türkiye’de övgüyle anılan bir kurum haline getirmektir.
MİSYON : Ev kadar sıcak bir mekanda, misafir kadar değerli olduğunu tüm konuklarımıza hissettirmek, misafirlerimizin isteklerine ve sektör ile ilgili ulusal ve uluslar arası (İSO) hizmet standartlarının gereklerine uygun kaliteli hizmet veren, kültürel ve sosyal etkinliklerde lider kurum haline getirmektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :57
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis : Terminalden yürüyerek, minibüs veya taksi ile Tokat Havaalanı´ndan HAVAŞ Servisleri ile
Ulaşım : Tokat Havaalanı´na iniş yapan misafirlerimiz HAVAŞ Servisleri ile yaklaşık 20 dakika içerisinde kurumuza ulaşabilirler. Otogar önünden her 15 dakikada hareket eden şehir içi otobüsler ile Enstitümüze gelebilirler. Tokat Terminali ile Kurumumuz arası yaklaşık 2 km metre olup yürüyerek veya taksi ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km